Bert van vlijmen in de pers

december 2012: Bert van Vlijmen kan lezen en schrijven met Comprex

In het Brabantse Vinkel staat de showroom van Bert van Vlijmen en zijn vrouw Meriam. Samen verkopen zij Comprex-keukens en het eigen product: de Ecologische Keuken van massief, gecertificeerd hout. Dit product wordt deze winter extra onder de aandacht gebracht.

februari 2012: NRC Lux verhaal

Een groot huis voor een aantrekkelijke prijs? Avril Vlot en Talib Rana kochten een kluswoning. Hoe hoogopgeleiden achterstands buurten helpen opknappen.

zomer 2011: Wonen

Functioneel Italiaans: Slimme design keuken. Carmen en Gerard van Boekholt wilden hun keuken uitbreiden. Het begon met het idee om een muurtje te verplaatsen, het eindigde in een complete verbouwing van hun huis. Resultaat is een prachtige keuken die naadloos aansluit op de tuin.

februari 2006: BrabantsDagblad Wonen

Een keuken moet volgens Bert van Vlijmen passen bij de gebruiker. En daarvoor neemt de binnenhuisarchitect die onlangs een keukenspeciaalzaak opende in Vinkel de tijd. "Of een keuken mooi is, komt op de tweede plaats."

2001: Awards 2001

Bert Van Vlijmen is a designer based in the south of Holland. Bert was faced with a small room with three doorways - one to the main living area, one to the cellar and one to the utility.

februari 2001: Wonen en Leven

De eerste prijs is al binnen. Bert van Vlijmen uit Heeswijk-Dinther ontwierp volgens het Keuken & Interieur Magazine de mooiste keuken van Nederland. Donderdag verdedigt de keukenontwerper de vaderlandse eer in Londen.

 

Bekijk onze showroombezoek onze
showroom

webdesign Buro Kaaiman 2012 - 2023