ecologische materialen

Efficiƫnte techniekMilieu en duurzaamheid bij ecologische keukens

Voor de ecologische keuken hebben we een nieuwe techniek ontwikkeld die efficiƫnter is. We frasen latten in het hout door middel van een zwaluwstaart, dit voorkomt het eventuele krom trekken.

Hout

Het maatwerk beperkt zich niet alleen tot het ontwerp. Ook heeft u een ruime keuze in de houtsoorten van eiken tot notenhout of zelfs bamboe. U kunt voor de afwerking een keuze maken uit verschillende tinten ecologische beits (op waterbasis) of voor een afwerking met olie.

De eerlijke, natuurlijke materialen combineren mooi met andere pure producten.

Natuursteen & RVS

Zo zijn er bladen van natuursteen, zoals graniet of marmer. Deze natuurlijke producten bevatten geen chemische of schadelijke stoffen. Verder zijn er ook bladen van roestvrijstaal, in allerlei varianten leverbaar. Zowel roestvrijstaal als natuursteen is volledig recyclebaar.

Ook in de apparatuur is er een breed scala aan duurzame apparatuur. Zo leveren bedrijven (als Miele, Smeg, Gaggenau en Bora) energiezuinige en duurzaam gemaakte apparatuur met het oog op de toekomst. Er vindt een bewuste materiaalkeuze plaats en de productie voldoet aan de strenge milieu-eisen.

Verder zijn onze keukens te combineren met roestvrijstalen mengkranen van het merk A2F. Zo bevatten deze kranen niet de schadelijke stoffen lood en nikkel en hoeven ze ook niet te worden verchroomd.

Minder schadelijke stoffen is beter voor het milieu én uw gezondheid!

 

pure natuurlijke
materialen

webdesign Buro Kaaiman 2012 - 2023